Pätevyydet

- Tilaajavastuu.fi

- LVI-TU Jäsen

Alueet jolla urakoimme:

- Päijät-Häme

- Riihimäki

- Helsinki, Vantaa, Espoo

- Hämeenlinna

- Hyvinkää

Katso sijaintimme

Bosch Lämpömestari

VEDOS_S4_UL_lvi-exp_480874.jpg

www.bosch.fi
www.lampopumppu.fi

Palvelut

Kiinteistöjen LVI-huoltoa nopeasti ja joustavasti

Panostamme laatujälkeä vaativiin kiinteistöjen sekä teollisuuden LVIA-huoltopalveluihin. Teemme putkistojen korjaukset ja huoltotyöt sekä LVI-kalusteiden uusinnat yksittäisistä vesihanoista suurempiin kokonaisuuksiin. Lisäksi ammattiosaajamme tekevät laadukkaasti lämpö-, jäähdytys- ja muiden verkostojen tasapainotuksia.Nykyvaatimusten mukaiset huoltoautomme sisältävät lähes kaikki normaaleissahuoltotöissä tarvittavat työvälineet ja kalustot. Kiinteistöautomaation osaajamma asentavat ja korjaavat kiinteistöautomaatioon liittyvät laitteenne merkistä ja mallista riippumatta. 

Uudisrakentaminen

Olemme vahvasti mukana toimialueemme alueen uudisrakentamisessa niin liike- kuin asuinkohteissakin. Asuntorakentamisessa olemme markkinajohtaja Päijät-Hämeen alueella LVIA-töiden osalta. Näissäkin kohteissa olemme haluttu ja luotettu yhteistyökumppani.

KVR-rakentaminen

Olemme toteuttaneet useita onnistuneita KVR-kohteita. Omalla suunnittelulla ammattitaitoisen henkilöstön voimin löydämme parhaat ja edullisimmat vaihtoehdot täyttämään asiakkaan tarpeet.Yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa suoritamme KokonaisValtaisen Rakentamisen aina pohjatöistä vesikattoon - asiakkaan haluamassa laatutasossa ja aikataulussa.
Vaativa korjausrakentaminen Teemme käyttövesiputkistojen, lämmitysjärjestelmien ja kylpyhuoneiden uusinnat ja korjaukset viimeistä piirtoa myöten asiantuntevasti. LVI-saneerauskohteissamme hoidamme asiakkaan toiveiden mukaisesti myös rakennustekniset työt purkamisesta pintakäsittelyyn ja kalusteasennuksiin asti. Lisäksi vastaamme tarvittaessa sähköasennuksista sekä muista taloteknisistä ratkaisuista. Alihankintaverkostomme on kattava, ja myös yhteistyökumppanimme ovat osaavia ja luotettavia. 

Vahvuutemme 

Meillä on hyväksi todettua erityisosaamista ja laaja-alaista kokemusta LVIA-alalta. Teemme sen, minkä lupaamme sovittuna aikana. Hoidamme kaikkien asiakkaidemme toimeksiannot kunnialla loppuun asti. Meillä on luotettavan osaajan maine: meidät halutaan yhteistyökumppaniksi vaativiin projekteihin. Kykenemme tekemään laadukasta jälkeä taloudellisesti. Hoidamme korjaukset, asennukset ja huollot räätälöidysti ja joustavasti siten, että ne häiritsevät asiakkaan asumista, tuotantoa tai palvelua mahdollisimman vähän.Ammattitaitoiset asentajamme, täydellisesti varustellut huoltoautomme sekä korkealaatuiset materiaalit ja tarvikkeet takaavat laadukkaan lopputuloksen. Pitkäikäiset asiakassuhteet kertovat, että olemme onnistuneet vakuuttamaan toimeksiantajamme osaavana ja luotettavana kumppanina. 

Talotekniikan urakointi saman katon alta

Lahden LVI-Expertti Oy kuuluu nykyisin tunnetusti hyvämaineisiin LSK-yhtiöihin. LSK-yhtiöt on yksi johtavista talotekniikan toimittajista omalla toimialueellaan Etelä-Suomessa. Yritykset ja yksiköt muodostavat talotekniikan LVIAS-kokonaispalveluja tarjoavan yritysverkoston. Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme toimittamalla taloteknisiä kokonaisratkaisuja. LSK-yhtiöiden talotekniikka-liiketoiminnasta vastaavat LSK Electrics Oy yhdessä Lahden LVI-Expertti Oy:n kanssa.